web stats
Volleybal Club Malden

Jeugd

Wanneer je sportief leergierig bent, jong genoeg bent om bij de jeugd te spelen en de tijd hebt om regelmatig te trainen en wedstrijden te spelen. Dan is het beste alternatief om bij de leukste en gezelligste volleybalclub trainingen te volgen en wedstrijden te spelen. Er zijn nu twee groepen met mini's. Tot 11 jaar speel je bij de mini’s, vanaf 12 tot 13 behoor je bij de C, waarna je tot je 15 in de B zal spelen. Uiteindelijk speel je als 16/17-jarige in de A, waarna je doorstroomt naar de senioren. Het lichamelijke bezig zijn (conditieopbouw) en de ontwikkeling van je persoonlijkheid staan naast veel gezelligheid bovenaan.

De meisjes A trainen elke maandagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Deze groep bestaat uit een 10 tal speelsters. 

De meisjes B trainen elke maandagavond van 19:00 tot 20:30 uur. Deze groep bestaat uit een 9 tal speelsters

De mini’s trainen in 1 groep, elke maandagavond van 17:30 tot 19:00 uur. Deze groep bestaat uit 15 beginnende volleybalsters.

Wanneer je naast trainen mee wilt doen aan de jeugdcompetitie dan is dit zeker mogelijk. De mini’s spelen geen vaste competitie, maar oefenen wel regelmatig door in toernooiverband mee te doen aan circulatievolleybal. De A en B jeugd speelt in de reguliere NeVoBo competitie op de zaterdag.

Wanneer je zin hebt om een keer te komen kijken bij een van onze jeugdteams en mee te doen, ben je van harte welkom. Je kunt gratis vier maal op een maandagavond met ons meetrainen om te ervaren of volleyballen bij jou past. Wanneer je niet bekend met het volleybal dan is dat geen enkel probleem. Onze trainers staan klaar om je te helpen en dan heb je het volleyballen zo onder de knie.

Vissercontactlenzen

Logo PLUS Verbeeten