web stats
Volleybal Club Malden

Recreanten

Wanneer je niet zo extreem fanatiek bent, het talent niet bezit om bij de profs te spelen of de tijd niet hebt om regelmatig te trainen en wedstrijden te spelen. Dan is het beste alternatief om bij de leukste en gezelligste recreanten club trainingen te volgen en wedstrijdjes onderling te spelen. Er is een heren recreanten groep en een dames recreanten groep. Leeftijden spelen hier geen rol, het lichamelijk bezig zijn (conditieopbouw) en gezelligheid staan bovenaan.

We spelen elke maandagavond een uur en een kwartier en deze tijd wordt opgesplitst in trainen en wedstrijdjes. Zowel de dames als de heren beginnen om 20:30 uur, maar vaak wordt de gezelligheid voortgezet in het sportcafé van de Veldschuur in Malden.

De damesgroep bestaat momenteel uit 10 speelsters en kan nog wat aanvulling gebruiken. Ook de heren hebben een leuke club bestaande uit 20 spelers.

Wanneer je naast deze recreantenclub wilt meedoen aan een recreantencompetitie is dit ook mogelijk. De recreantenclub van V.C. Malden is aangesloten bij De volleybal recreantencompetitie Boxmeer. Zowel de dames en de heren spelen mee in deze competitie.

De meeste van deze recreanten wedstrijden worden gespeeld in de sporthal van het Merlet College in Cuijk. Het zijn ongeveer tien avonden per seizoen. Op zo’n avond worden tegen omliggende recreantenverenigingen twee wedstrijden gespeeld en één wedstrijd wordt gefloten door iemand van onze vereniging.

Wanneer je zin hebt om een keer te komen kijken en mee te doen, ben je van harte welkom. Je kunt gratis vier maal op een maandagavond met ons meespelen om te proeven van het volleybal en de sfeer. Wanneer je niet bekend bent met het volleybal is het geen enkel probleem, iedereen helpt je graag om de sport onder de knie te krijgen!

Vissercontactlenzen

Logo PLUS Verbeeten