web stats
Volleybal Club Malden

Senioren

Wanneer je sportief fanatiek bent, talent genoeg hebt om bij de amateurs te spelen en de tijd hebt om regelmatig te trainen en wedstrijden te spelen. Dan is het beste alternatief om bij de leukste en gezelligste volleybalclub trainingen te volgen en wedstrijden te spelen. Er is een dames team. Leeftijden spelen hier geen rol, het lichamelijke bezig zijn (conditieopbouw) en gezelligheid staan bovenaan.

We trainen elke maandagavond twee uur. De dames uit het 1e team starten om 20:00 uur hun training en zijn dan om 22:00 uur klaar. De trainingsavonden kunnen worden afgesloten met een drankje na afloop in het sportcafé van de Veldschuur in Malden.

Dames 1 heeft een energieke trainer en bestaat uit 12 speelsters.

Wanneer je naast trainen mee wilt doen aan de seniorencompetitie dan is dit zeker mogelijk. Alle competities zijn aangesloten bij de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) en alle thuiswedstrijden worden gespeeld op donderdagavond in sporthal de Veldschuur.

Wanneer je zin hebt om een keer te komen kijken en mee te doen, ben je van harte welkom. Je kunt gratis vier maal op een maandagavond met ons meetrainen om te proeven van het volleybal en de sfeer. Wanneer je niet bekend met het volleybal dan is dat geen enkel probleem. Onze trainers en spelers staan klaar om je te helpen en dan heb je het volleyballen zo onder de knie.

Vissercontactlenzen

Logo PLUS Verbeeten